Bouw samen met Cequra aan een veilige en energiezuinige toekomst. Grijp je kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons jonge bedrijf, met ervaren collega’s. Je denkt, beslist en ontwikkelt mee om Cequra sterk in de markt te zetten. Je wordt gefaciliteerd en gecoacht door onze business manager. We vinden het belangrijk dat jij jezelf ontwikkelt en stellen daarvoor opleiding en training beschikbaar.

Laten we eerst kennismaken

Wij zijn Cequra uit Milsbeek. Cequra is een adviesbureau gericht op inspecties van elektrotechnische installaties SCIOS Scope 8, 10 en zonnepaneelinstallaties scope 12. Geven advies in energielabels (C), energiebesparende maatregelen, besparingsmogelijkheden en helpen opdrachtgevers bij de aanvraag van een passende subsidie.

Wij werken met opdrachtgevers uit de zorg, het onderwijs, gebouwbeheerders, installatiebedrijven en verzekeraars. We hebben hierbij een landelijke dekking.

Wat je gaat doen

Bij Cequra ga je telefonisch op zoek naar nieuwe klanten. Na uitleg en training ga je hier zelfstandig mee aan de slag. Met behulp van een bedrijvenlijst zoek je de juiste contactpersoon en met je enthousiasme maak je bedrijven geïnteresseerd in het maken van een afspraak voor de business manager.

Wat je van ons mag verwachten

  • Een hecht en gezellig team met collega’s die voor kwaliteit en klantgerichtheid staan
  • Ambitieus en dynamisch bedrijf
  • Een goed salaris passend bij je werkervaring en opleiding
  • CAO Technisch Installatiebedrijf
  • Deelname aan het pensioenfonds PMT

Wat we van je vragen

Je bent een positief en enthousiast ingesteld persoon, die graag resultaat wil boeken. Je communiceert in duidelijke taal richting opdrachtgevers en je collega’s. Daarnaast kun je goed overweg met sociale media. Samen met ons ga je voor de realisatie van onze doelstellingen en deel je onze visie.

Wil jij deze uitdaging aangaan met een start van 16 uur per week, op termijn uit te breiden naar meer uren per week. In overleg zijn werktijden vrij in te delen.

Solliciteer nu op je droombaan!

Mail je cv en motivatie naar info@cequra.nl.

Heb je nog vragen over Cequra of over de functie? Neem contact op met Edwin 0485-782 900 

Scroll naar boven