Belastingmeting

Voorkom calamiteiten en haal meer uit je elektrische installaties: kies voor een belastingmeting

Het is belangrijk dat de netvoedingskwaliteit van je elektrische installaties in orde is. Je beperkt hiermee het risico tot falende installaties, hoge energiekosten en in sommige gevallen zelfs brand. Neem bijvoorbeeld het plaatsen van Ledverlichting en zonnepanelen, wat veel voordelen oplevert. Máár het kan ook onzichtbare, hoger harmonische stromen met zich meebrengen, die de continuïteit van je elektrische installatie in gevaar brengt.

Deze vervelende en in sommige gevallen zelfs gevaarlijke situaties kunnen voorkomen worden. Door het uitvoeren van een belastingmeting op het elektriciteitsverbruik en inzicht te krijgen in de hoger harmonische stromen van je elektrische installaties, waarborg je de continuïteit van je elektrische bedrijfsvoering.

Wil je de elektrische installaties van je gebouw juist uitbreiden? Dan is een belastingmeting handig om te weten hoeveel reservestroom er nog beschikbaar is.

‘Zekerheid? Kies voor een belastingmeting’

Zo doen we dat.

Kies voor inzicht, kies voor een belastingmeting

Inzicht in je elektriciteitsgebruik, of dit nu voor één dag, één week of zelfs langer is, geeft jou inzicht in de capaciteit van je elektrische aansluiting en welke mogelijkheden er nog zijn om uit te breiden.

Risico’s in kaart met een belastingmeting

Onzichtbare, hoger harmonische stromen kunnen je elektrische installaties negatief beïnvloeden. Dit brengt de continuïteit van je installatie in gevaar. Met onze belastingmeting geven wij inzicht in de netvoedingskwaliteit en brengen wij eventuele risico’s in kaart. Zo kun jij op tijd actie ondernemen en calamiteiten voorkomen.

Identificeer energiegebruik en -verbruik

Het gebruik en verbruik van elektrische voedingen is steeds weer anders. Daarmee verandert ook de belasting op het elektriciteitsnetwerk, dat kan leiden tot energieverlies. Door het uitvoeren van een netwerkmeting, achterhalen we waar en wanneer er stroom wordt gebruikt én waar energie wordt verspild. Dit levert jou inzichten op hoe je kunt besparen, bijvoorbeeld door het toepassen van Ledverlichting, het afkoppelen van onnodige apparatuur en het aanschaffen van zonnepanelen.   

Voorkom spanningsdippen

Aangesloten apparatuur zorgt voor een continue wisseling van spanning op je elektrische installaties. Hierdoor ontstaan spanningsdippen die een negatief effect kunnen hebben op het functioneren van andere aangesloten apparatuur. Deze zogenaamde spanningsdippen maken wij inzichtelijk met onze belastingmeting. Hiermee ben je weer een stap dichterbij de continuïteit van je elektrische bedrijfsvoering.

Meer informatie over onze diensten?

Neem contact met ons op.

Scroll naar boven