Inspecties

Een veilige omgeving voor iedereen.

Niks is zo belangrijk als een veilige werkomgeving voor je medewerkers, je klanten en jezelf.
Cequra werkt graag aan een omgeving waar iedereen vertrouwd mee is. We brengen de onzichtbare risico’s op het gebied van brand,- en elektrische veiligheid in kaart.

‘Vanuit vertrouwen kun je samen bouwen’

Zo doen we dat.

SCOPE 8
(NEN 3140)

De Arbowet stelt eisen aan de veiligheid van elektrische installaties. Elke installatie in je gebouw moet veilig zijn. Voor het waarborgen van de veiligheid voert Cequra een Scope 8 inspectie uit. Het rapport geeft inzicht of je elektrische installaties voldoen aan alle veiligheids- en milieuvoorschriften.

SCOPE 10
(brandverzekering)

Een op de drie branden wordt veroorzaakt door gebreken aan elektrische installaties. Signaleer brandrisico’s daarom tijdig! Cequra voert een Scope 10 inspectie uit. Een methode om de brandveiligheid van je elektrische installatie in kaart te brengen. Het rapport is gericht op het signaleren van brandrisico’s veroorzaakt door elektrische installaties en de daarop aangesloten apparatuur. De inspectie wordt afgemeld bij SCIOS, dat is je garantie voor veiligheid.

SCOPE 12
(zonnepanelen)

Die duurzame gedachte zit bij jou wel goed! De zonnepanelen op je dak zorgen voor groene energie. Maar hoe zit het met de brand,- en elektrische veiligheid? Vanuit je verzekeraar ben je verplicht om een Scope 12 keuring uit te voeren. Een elektrische inspectie van de hele PV-installatie. Van je zonnepanelen tot aan het koppelpunt met de netwerkbeheerder. Cequra brengt de brandrisico’s en de elektrische veiligheid van het gebouw in kaart. De inspectie wordt afgemeld bij SCIOS, je garantie voor veiligheid.

Meer informatie over onze diensten?

Neem contact met ons op.

Scroll naar boven