Veiligheidsbeheer NEN 3140

Een stapsgewijze aanpak voor optimale veiligheid NEN 3140

Bij Cequra bieden we een uitgebreide service om je bedrijf te ondersteunen in het naleven van de hoogste veiligheidsstandaarden. Onze dienstverlening omvat een gestructureerd stappenplan waarmee je systematisch risico’s identificeert, aanpakt en beheert, zodat je verzekerd bent van een veilige en conforme werkomgeving. Als SCIOS-gecertificeerd bedrijf garanderen wij professionaliteit en naleving van alle gestelde veiligheidsnormen.

Onze aanpak veiligheidsbeheer NEN 3140

Veiligheidsaudit

We voeren een grondige beoordeling uit van de organisatiestructuur, de kennis en ervaring van het personeel en de technische structuren om mogelijke risico’s te identificeren.

Verbeterplan

Op basis van de auditresultaten stellen we een verbeterplan op dat specifieke maatregelen en instructies bevat om de geïdentificeerde risico’s aan te pakken.

Plan van aanpak

In deze fase worden de vastgelegde keuzes voor het beheersen van de risico’s verder uitgewerkt om een veilige elektrische bedrijfsvoering te garanderen.   

Wat het je oplevert?

Een duidelijk en transparant proces dat stap voor stap naar een veiligere werkomgeving leidt.
De zekerheid dat je bedrijf voldoet aan de laatste veiligheidsvoorschriften en wetgeving NEN 3140.
Een rapport waarmee je concrete acties kunt uitzetten om de elektrische veiligheid binnen je bedrijf aan te pakken en toe te werken naar de hoogste veiligheidsstandaarden. 

Beheerder installatieverantwoordelijke NEN 3140

Cequra biedt méér met: Beheerder Installatieverantwoordelijke volgens NEN 3140. Deze dienst verzekert een permanente optimalisatie en veilig beheer van je elektrische installaties, om je organisatie op de lange termijn veilig en conform de wettelijke normen te houden.

Scroll naar boven