Samen met Cequra een veilige en energiezuinige toekomst!

Duurzame oplossingen zijn er voor iedereen. Of je nu een klein, middelgroot of groot bedrijf bent. Veiligheid en energiebesparing dat is waar Cequra voor staat. Samen met onze opdrachtgevers creëren we een veilige omgeving voor iedereen. Gebouwen waar medewerkers, opdrachtgevers, eigenaren en gebruikers vertrouwd mee zijn. Brandrisico’s worden geëlimineerd en de veiligheid van elektrische installaties gewaarborgd. Samen met onze landelijke opdrachtgevers streven we naar een duurzame toekomst. Cequra is adviseur in het verduurzamen van bestaande bouw. Onze energieadvies diensten zijn afgestemd op de vraag van onze opdrachtgevers én de wettelijke verplichtingen.

Cequra totaalpartner in advies en realisatiebegeleiding. Daar waar ons advies compleet is start de begeleiding richting realisatie.

  • Energie-audit EED
  • Energielabel
  • Energielabel C
  • Activiteitenbesluit
  • MKB-advies subsidies
  • Scope 8 inspectie
  • Scope 10 inspectie
  • Scope 12 inspectie

Onze beloften

40 jaar ervaring in de elektrotechniek.
Altijd een eerlijk antwoord.
Scherp op ontwikkelingen en veranderende wetgeving.
Binnen 4 uur contact met een van onze medewerkers.
Rapportage binnen 5 werkdagen.
Wij denken écht mee met je duurzame gedachte.

Maak kennis met ons team

Tom Wienhofen

Directeur

Tom staat bekend om zijn grote glimlach! ‘Altijd blijven lachen’ is zijn motto. Samen met zijn vrouw, zoon en dochters woont hij in het mooie dorp Middelaar. Zijn vrije tijd brengt hij het liefst door met zijn gezin of trekt hij eropuit met zijn trouwe viervoeter. Zijn favoriete drankje? Een heerlijke koffie bij een horecazaak aan de plas. Even uitrusten na een mooie boswandeling of rondje Mookerplas.

Formule 1 kijkt hij samen met zijn zoon. De passie voor voetbal is in dit gezin wel een bijzonder verhaal. Op de dagen dat Ajax speelt zit het hele gezin op het puntje van de bank. Zijn vrouw, dochter en zoon hebben verstand van voetbal, Tom niet. “Dat levert nog weleens hilarische momenten op als ik een domme opmerking maak”.

Tom is een échte aanpakker en staat altijd open voor nieuwe ontwikkelingen. Zijn collega’s kennen hem als behulpzaam, sociaal, creatief en flexibel. In zijn dagelijkse systeem probeert hij continue bezig te zijn met verspilling en besparing. “Naast de besparing van energie is het nog veel belangrijker dat we minder verspillen. Als je bedenkt hoeveel energie het kost om iets te maken dan ga je er anders mee om. Je bedenkt je of het nog herbruikbaar is. De circulaire gedachte vind ik heel interessant. Ik wil graag iets moois achterlaten voor mijn 3 kinderen.”

Edwin Oudshoorn

Business Manager | eindverantwoordelijk voor Cequra

Buiten zijn dat geeft Edwin een intens gevoel van vrijheid. Je vindt hem regelmatig in de tuin of komt hem tegen tijdens een van zijn wandelingen. Zijn vrienden ontmoet hij op de tennisbaan of tijdens een potje golf. In zijn woonplaats Rijkevoort schuift hij regelmatig een stoel bij om anderen te laten genieten van zijn kookkunsten.

Wat hij het liefst doet op zondag? Samen met familie leuke dingen doen en uiteraard lekker eten!

Binnen Cequra is Edwin hét aanspreekpunt voor collega’s en opdrachtgevers. Collega’s kennen hem als daadkrachtig en recht door zee. Zijn duurzame gedachte is verankert in zijn mindset. Hij ziet het als zijn persoonlijke missie om hierin een bijdrage te leveren voor de toekomst.

Robert Hendriks

Inspecteur Scope 8 | Scope 10 | Scope 12 | NEN1010 | NEN3140

Sport zit Robert in het bloed. Drie keer per week loopt hij hard. Als hij zelf niet sport dan vind je hem op het veld tijdens de voetbalwedstrijden van zijn zoon. Of straalt hij van trots tijdens de danswedstrijden van zijn dochter. Als ontspanning kijkt hij graag naar Formule 1 of een voetbalwedstrijd.

Rustig aan doen vindt Robert ook belangrijk. Lekker uiteten met het gezin of bij vrienden op bezoek.

Robert kom je tegen bij de inspectie van je gebouw. Na een kennismaking gaat hij gestructureerd aan de slag met de verdelers, de aardlekschakelaar en controleert hij de elektrische installatie. Zijn bevindingen worden samengevat in een inspectierapport.

Zijn duurzame gedachte? “Zolang mogelijk genieten van deze prachtige planeet. Duurzame oplossingen zijn daarin van groot belang.”

Sarah Rutten- van Doorn

Officemanager

Deze ambitieuze dame woont samen met haar partner en dochter in Milsbeek. Sarah houdt van gezelligheid en spreekt op zondag graag af met vrienden. Voor een potje tennis kun je haar ’s nachts wakker maken!

Sarah tref je meteen bij binnenkomst. Zij heet je welkom bij Cequra en is verantwoordelijk voor de administratie en het contact met onze opdrachtgevers. Bijdragen aan een beter milieu en zorgen voor een schone toekomst daar draagt Sarah graag aan bij.

Tijd voor een nieuwe job?

Bekijk onze openstaande vacatures of solliciteer op een stageplek.

Inspecteur elektrotechniek

Technisch Specialist

Scroll naar top