Cequra Energiemonitoring: Slim energiemanagement

Ga voor slim energiemanagement met Cequra Energiemonitoring

Het kan lastig zijn om volledig inzicht te krijgen in je energieverbruik. Je hebt te maken met verschillende aspecten die van invloed zijn op je verbruik en dus je kosten. Denk aan je elektriciteit- en gasverbruik tot aan wat je zonnepanelen opleveren en hoeveel je daarmee bespaart. Cequra Energiemonitoring is de oplossing om je energieverbruik te begrijpen en te beheren, alles in een overzichtelijk energiedashboard. 

Zo werkt het.

Alle energiegegevens op één plek

Cequra Energiemonitoring maakt het makkelijk om te zien hoeveel elektriciteit en gas je verbruikt. Bovendien houd je nauwkeurig bij wat je zonnepanelen opleveren en kun je zelfs inzicht krijgen in je waterverbruik. Voor elk type aansluiting is een aparte meter nodig. Een slimme meter verzamelt uiteindelijk alle gegevens en stuurt dit door naar je persoonlijke Cequra Energiemonitoring dashboard.

Maandelijks trendrapport en energie-advies op maat

Het verbruik zelf vergelijken is niet nodig. Via e-mail ontvang je maandelijks een trendrapport, waarin je kunt lezen wat je verbruik, terugwinning en besparing is vergeleken met de maand ervoor. Op basis van deze informatie kun je bijsturen en kunnen wij je tips geven over hoe je nog slimmer met je energie kunt omgaan.

Is je verbruik meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas? Dan is het verplicht om je verbruik te monitoren. 

Cequra Energiemonitoring voor mkb tot multinational

Of je nu een klein, middelgroot of groot bedrijf bent Cequra Energiemonitoring werkt voor jou. Ook wanneer je het verbruik op meerdere vestigingen inzichtelijk wil maken. Het dashboard vergelijkt je verschillende vestigingen en je ziet op welke locaties nog besparingen mogelijk zijn.

De voordelen van Cequra Energiemonitoring

Altijd up-to-date wat betreft je energieverbruik en de opbrengst van je zonnepanelen
Iedere maand een actueel trendrapport
Factuurcontrole van je energieleverancier
Je voldoet aan de wet- en regelgeving omtrent energiemonitoring
Al je vestigingen binnen één Cequra Energiemonitoring dashboard
Scroll naar boven