Cequra: Meet the Team

Bij Cequra kun je terecht voor inspecties en energieadvies voor gebouwen en gebouw gebonden installaties. Daarbij staan duurzame oplossingen voorop. Want veiligheid en energiebesparing kunnen prima samengaan!

Maar wie zijn nou eigenlijk de mensen achter de naam Cequra? We stellen je graag voor aan ons team:

Onze inspecteurs

Dat zijn de mannen die de weg op gaan, naar onze opdrachtgevers toe: Neem nou Robert Hendriks en Bart Willems. Twee van onze inspecteurs die hun werk heel serieus nemen. Daar zijn we blij mee, want Cequra kan niet zonder goede inspecteurs.

Robert is degene die altijd een kwarkje bij zich heeft voor de lunch. Zonder kwark is zijn dag niet compleet. Zijn missie: de wereld een stukje veiliger maken. Zowel voor de klanten van Cequra, als voor zijn kinderen. En dat doet hij hartstikke goed!

Bart is onze technische uitblinker en geniet van de vrijheid in zijn baan: lekker op pad naar klanten en op die manier iedere dag weer nieuwe mensen ontmoeten. Ook is hij bezig met de allernieuwste ontwikkelingen op technisch gebied en volgt hij diverse opleidingen.

Onze mensen op kantoor

Bij binnenkomst tref je Sarah Rutten-van Doorn. Zij wijst je graag de weg. Als officemanager ondersteunt zij de andere mensen op kantoor. Sarah weet altijd alles, volgens haar collega’s. Wist je trouwens dat ze ooit nog eens een roman wil schrijven?

Jim Stuart is junior technisch specialist en maakt hier bij Cequra een vliegende start. Hij ondersteunt de inspecteurs bij vragen en maakt iedere keer de planning weer rond. Een mooie puzzel! Work hard, play hard: Jim haalt altijd het beste uit zichzelf, maar houdt ook van de gezellige koffiemomenten.

Edwin Oudshoorn is business manager en op die manier hét aanspreekpunt voor collega’s en opdrachtgevers. Hij is eindverantwoordelijke voor Cequra en houdt van zijn afwisselende baan. Zie je iemand met verse soep lopen? Dan weet je dat Edwin weer in de keuken heeft gestaan.

Tom Wienhofen is directeur-eigenaar van Cequra. Altijd rustig en positief. En altijd in voor een babbeltje, zowel met de postbode als met de burgemeester. Zijn grootste doel: verspilling tegengaan en andere mensen bewust maken van hun aandeel daarin. Want de wereld op een goede manier doorgeven aan zijn drie kinderen én de volgende generaties hoort bij zijn duurzame mindset.

Samen één team. Maar er is zeker ruimte voor jou!

Samen staan we sterk: ons hechte team, waar de sfeer lekker losjes en gezellig is. Maar waar ook hard gewerkt wordt voor onze opdrachtgevers. Zie jij jezelf al een plekje innemen in ons team?

Wij hebben ruimte voor een

en een

Solliciteer dan naar één van deze functies, of maak een afspraak om eens kennis te maken.

Scroll naar boven