Jim Stuart: een nieuw gezicht bij Cequra

Maak kennis met onze nieuwe medewerker Jim Stuart. Junior Technisch Specialist, die de schakel vormt tussen onze klanten en inspecteurs. Een afwisselende en sociale functie binnen Cequra.

We lachen veel met elkaar

“Ik ben nog maar net aan werk binnen het bedrijf, maar mijn eerste indruk is echt heel positief. Wat een warm welkom heb ik gehad. De bedrijfscultuur hier is zó anders dan bijvoorbeeld in de randstad. Het zal wel een regionaal dingetje zijn. Maar hier word ik door iedereen begroet en mensen hebben écht interesse in elkaar. Daarnaast wordt er veel gelachen met elkaar. Een fijne plek om te zijn!

Ik viel trouwens echt met mijn neus in de boter. Na drie dagen werken hadden we al een personeelsuitje naar Utrecht. We mochten daar skydiven (not me!!) en racen in een Formule 1 simulator (yes!!). Daarna gezellig eten, de kroeg in en een overnachting erbij. Mij hoor je niet klagen!”

Jim studeert Ondernemerschap en Retailmanagement aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Dat doet hij in deeltijd, zodat hij dit kan combineren met zijn functie bij Cequra. Hier zal hij vooral bezig zijn met het maken van offertes, het voeren van klantgesprekken op locatie, het maken van de planning voor de inspecteurs en hen ondersteunen bij alle voorkomende vragen.

Binding met de praktijk

“Eerder volgde ik de opleiding Middenkader Functionaris Engineering Elektrotechniek en ik heb ook een tijd als elektromonteur gewerkt. Ik weet dus precies waar onze inspecteurs tegenaan kunnen lopen in de dagelijkse praktijk. Ik wil tevens een verbindende schakel tussen hen en Edwin, de business manager, zijn.”

Op dit moment is Jim bezig met het eigen maken van alle bedrijfsspecifieke systemen en werkzaamheden. En dat zijn er heel veel! Hij maakt kennis met alle medewerkers en is aanwezig bij veel meetings. Op die manier wordt hij snel onderdeel van Cequra.

In de nabije toekomst staan er ook nog wat cursussen op het programma. Jim gaat de SCIOS Scope 8, Scope 10 en Scope 12 opleiding volgen, zodat hij straks ook alles weet over laagspanningsinstallaties, elektrische arbeidsmiddelen en zonnepanelen-installaties. Ook is hij dan gecertificeerd om deze installaties te inspecteren.

Contact met klanten en collega’s

“Gelukkig leer ik snel en gemakkelijk. Die extra opleidingen zullen geen probleem zijn. Ik kijk er naar uit om snel echt zelfstandig aan de slag te gaan. Het leukste aspect van mijn werk vind ik het contact met alle mensen. Het meedenken met de inspecteurs, het wensen- en eisenpakket van een klant in kaart brengen, maar ook de gezellige koffiemomenten hier op kantoor.”

Wij zijn ook blij met de komst van Jim: een fijne en waardevolle collega bij Cequra. Wil je nou nog meer weten over Jim? Stuur dan hem dan gewoon even een berichtje. Hij beantwoordt je vraag met veel plezier.

Scroll naar boven