Vacature: Energieadviseur (32 – 40 uur)

Bouw samen met Cequra aan een veilige en energiezuinige toekomst. Grijp je kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons jonge bedrijf, met ervaren collega’s. Je denkt, beslist en ontwikkelt mee om Cequra sterk in de markt te zetten. Je wordt gefaciliteerd en gecoacht door onze technisch specialist. We vinden het belangrijk dat jij jezelf ontwikkelt en stellen daarvoor opleiding en training beschikbaar.

Laten we eerst kennismaken
Cequra is een adviesbureau gericht op inspecties van elektrische installaties SCIOS Scope 8, 10 en 12. We geven advies in energielabels (C), energiebesparende maatregelen, besparingsmogelijkheden en helpen opdrachtgevers bij de aanvraag van een passende subsidie.
Je werkt met opdrachtgevers uit de zorg, het onderwijs, gebouwbeheerders, installatiebedrijven en verzekeraars. De cirkel waarin we werken is voornamelijk Nijmegen, Utrecht, Den Bosch en Venlo. Voor grote projecten vind je ons door het hele land.

Wat je gaat doen
Als energieadviseur ga je de energiehuishouding van bedrijven inventariseren. Je beoordeelt technische documenten en installaties zoals bouwkundige tekeningen, werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties. Je doet onderzoek naar besparingsmogelijkheden en dit alles vertaal je in een energierapportage en/of energielabel. Je begeleidt / coacht / ontzorgt bedrijven van A tot Z in het traject van verduurzaming van hun bedrijfsgebouw.

Je werkt er naar toe om zelfstandigheid richting klant met betrekking tot communicatie, informatie verzamelen en adviseren over hun energiehuishouding en besparingsmogelijkheden te realiseren. Je communiceert uiteindelijk één op één met de klant en neemt zelfstandig beslissingen bij het uitbrengen van adviezen.

Wat je van ons mag verwachten

  • Opleiding, training en coaching.
  • Auto van de zaak, een telefoon en laptop.
  • Arbeidsovereenkomst van 40 uur per week (deeltijd mogelijk)
  • Een vertrouwd team van deskundigen.
  • Een werkplek die elke dag anders is

Wat we van je vragen
Je bent makkelijk in de omgang met anderen. Je bent ondernemend en klantgericht. Je handelt snel en accuraat richting klant en collega’s en hebt de discipline om alles goed af te ronden. Je bent leergierig en staat er voor open om zelfstudie te doen. Je beschikt over aanpassingsvermogen, bent integer en deskundig in je communicatie.

Je bent bereid om energieadvisering en/of opstellen van energie labels voor bedrijfsgebouwen aan te leren dan wel deze opleiding te volgen. Je hebt minimaal HBO- installatietechniek (werktuigbouw) en/of bouwkunde dan wel duurzaamheid of bent lerende voor deze opleiding.

Solliciteer nu op je droombaan!

Mail je cv en motivatie naar info@cequra.nl.

Heb je nog vragen over Cequra of over de functie? Neem contact op met Edwin 0485-782 900 

Scroll naar boven