Vacature: Inspecteur elektrotechniek (32 – 40 uur)

Bouw samen met Cequra aan een veilige en energiezuinige toekomst. Grijp je kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons jonge bedrijf, met ervaren collega’s. Je denkt, beslist en ontwikkelt mee om Cequra sterk in de markt te zetten. Je wordt gefaciliteerd en gecoacht door onze technisch specialist. We vinden het belangrijk dat jij jezelf ontwikkelt en stellen daarvoor opleiding en training beschikbaar.

Laten we eerst kennismaken
Cequra is een adviesbureau gericht op inspecties van elektrische installaties SCIOS Scope 8, 10 en 12. We geven advies in energielabels (C), energiebesparende maatregelen, besparingsmogelijkheden en helpen opdrachtgevers bij de aanvraag van een passende subsidie.
Je werkt met opdrachtgevers uit de zorg, het onderwijs, gebouwbeheerders, installatiebedrijven en verzekeraars. De cirkel waarin we werken is voornamelijk Nijmegen, Utrecht, Den Bosch en Venlo. Voor grote projecten vind je ons door het hele land.

Wat je gaat doen
Je inspecteert elektrische installaties conform SCIOS Scope 8,10 en 12. Je bent verantwoordelijk voor de afmelding van de rapportages bij SCIOS. En houd je bezig met alle administratieve werkzaamheden zoals controle, planning, werkvoorbereiding en afhandeling. Je werkt zelfstandig en legt verantwoording af aan onze technisch specialist.

Wat je van ons mag verwachten

  • Opleiding, training en coaching.
  • Auto van de zaak, een telefoon en laptop.
  • Arbeidsovereenkomst van 40 uur per week.
  • Een vertrouwd team van deskundigen.
  • Een werkplek die elke dag anders is

Wat we van je vragen
Je hebt de opleiding MBO Elektrotechniek met minimaal SCIOS Scope 8 op zak. Je kunt zelfstandig werken voor onze opdrachtgevers en stelt rapportages op. Het behalen van inspectieresultaten zie je als een uitdaging. Je gaat altijd voor het beste resultaat. Je communiceert in duidelijke taal richting opdrachtgevers en je collega’s. Samen met ons ga je voor de realisatie van onze doelstellingen en deel je onze beloften.

Solliciteer nu op je droombaan!

Mail je cv en motivatie naar info@cequra.nl.

Heb je nog vragen over Cequra of over de functie? Neem contact op met Edwin 0485-782 900 

Scroll naar boven